Sidebar

5 Photo

5 Photo
Szépen felújított ház Almádiban
Balatonfüred, Balatonfüred-Balatonarács, 8230, Veszprém
 93     
54.900.000 Ft
Convert currency:
Agent
Szépen felújított ház Balatonarácson

Eladó ház Balatonfüred varázslatos, vidékies hangulatú Balatonarács városrészében

Megközelítés

Balatonfüred, Béke u. 1. Balatonfüred Arács városrészében vagyok, és itt is, mint mindenütt a város belterületén kifogástalan állapotú az út, közvilágítás van, rendszeresen takarítják az utat nyáron is és télen is és hetente elszállítják a szemetet.

Környék

Itt mintha falun lennék! Itt még lehet hallani a templom harangszavát, a kakasok hajnali kukorékolását, a kis postán sorbaállás nélkül lehet intézni az ügyeket, a kisboltban az eladó nevén szólítja a vásárlókat, és a Népház ajtaja nyitva áll azok számára, akik keresik a kötődést, szeretnének tartozni valahova. Mintha nem is az Északi part fővárosában, Balatonfüreden lennék. Itt mintha évtizedekkel visszamennék az időbe, itt még vidékies, békés, nyugodt életet élnek, akik olyan szerencsések, hogy itt lakhatnak.

A fejlődés jelei azonban láthatók. Sorra épülnek errefelé is az új házak, de sokan vannak az itteniek közül, akik inkább a régi házukat újítják fel, bővítik ki, építik át, igyekeznek minél szebbé tenni környezetüket.

Ez a ház is éppen ilyen, 5 éve lett felújítva.

Telek

400 m2. Ezzel nem lesz gondja még akkor sem, ha a házat csak a szezonban nyaranta vagy hétvégeken használja, tehát nem lakik itt tartósan. A telek kb. fele a 2 férőhelyes gépkocsi parkoló, a többi része füvesített, virágokkal, bokrokkal telepített. Gondozást alig igényel.

Közművek

Víz, villany, gáz, csatorna, közvilágítás. Minden adott és a házba bevezetve.

Ház

2 szoba, konyha+étkező és fürdőszoba 2 fő részére a mai igények szerint elvárható kényelmet szolgáltatja. Alkalmas idősebb pár vagy olyan fiatalok számára, akik még nem alapítottak családot, ahol még nincsenek gyerekek. Használható csak nyáron a szezonban, hétvégi házként, de miután központi fűtéssel felszerelt a téli hónapokban is lakható, így nem csak hétvégi háznak, hanem tartós itt lakásra is alkalmas.

Ha szeretne a varázslatos, vidékies hangulatú Balatonarácson lakni elég közel Balatonfüred forgatagához de elég távol a nyüzsgése zajától, akkor ez a HÁZ Önre vár.

Itt kipihenheti magát, feltöltődhet, ez lehet a bázisa, ahonnan szervezheti a balatoni programjait, ahonnan mindent elérhet és ahova, ha kedve úgy tartja visszavonulhat.

2 perc sétával elérheti a közeli kis-postát, ebédelhet az Arács szíve vendéglőben, ihat egy finom kávét vagy teát a Nagyi Kertje teaházban, ehet egy “sorszámozott” süteményt az Arácsi cukrászdában és bevásárolhat a helyi kisboltban.

Élhet itt tartósan vagy csak hétvégeken, nyáron vagy akár télen is, alkotó magányban vagy értékes időt töltve a családjával.

Jöjjön, itt új minőséget vihet az életébe! Ne habozzon, hívjon!

Kód: beke2  Irányár: 54.9 millió Forint.

TOVÁBBI RÉSZLETEK: részletes leírás, TÉRKÉPES elhelyezkedés, max. 50 NAGYMÉRETŰ FOTÓ, VIDEÓ (ha megrendelték), SZINTENKÉNTI ALAPRAJZ (ha kaptunk), megosztás, kedvelés, nyomtatás stb. és SOK MÁS INGATAN MEGÚJULT WEBOLDALUNKON: https://www.immobalaton.com

Amenities:

Real Estate information

  Lot size : 400.00
  Heating : Cirkó

Torma Steffi

Agent Photo
Address Helka utca 4
State/Province Veszprém
Country Hungary
License
Phone:
0687580277
School Name Grade Level Distance from Listing Enrollment
No results were found.
Schools provided by:
Open for Inspection Times
Open for Inspection Times
No inspections are currently scheduled
Features
Category:
Type:
Lot Size:
400 sqmt

Location
Related properties
Properties in same Property type
ikerház
For Sale 59.500.000 Ft
Kerékkötő u.29, Budapest XVIII. kerület, 1182, BUDAPEST, Ganz kertváros
Comments
There are no comment there
Add comment
Worst     Best
Please insert the symbols from the Image to field below.
     

Search property's

 • Basic information
 • (Ft). 0
  (Ft). 50,000,000
 • Address
 • or  
 • Details
 • -
  -
 • Ordering
 •   Advanced search

Fizetett hirdetés